Maso v housce
Mobilní street food bistro na kolech, které nesmí chybět na žádné pořádné party či festivalu. Low & slow, pit smoker, BBQ, trhané maso, hranolky.
Na co se můžete těšit
Low & slow příprava masa v originálním pit smokeru, který vypadá jako malá parní lokomotiva. Napůl gril, napůl udírna. Masa ze smokeru jsou křehká a voňavá a to umí ocenit každý milovník dobrého jídla. Vyzrálá hovězí žebra, rozpadající se vepřové ramínko, křupavé kuře. K tomu delikátní salátek, výběr omáček a naše hranolky. Myslíme i na vegetariány. A samozřejmě – i bulky a housky si vyrábíme sami.
Koncept nabízíme také na různé akce, oslavy, trhy, nebo firemní večírky. Sortiment přizpůsobíme požadavkům klienta.
Telefon
+420 605 014 393
lobster@lobster-restaurant.cz
Otevírací doba
dle domluvy
Adresa
dle domluvy
Web
Sledujte nás
Telefon
+420 605 014 393
lobster@lobster-restaurant.cz
Otevírací doba
dle domluvy
Adresa
dle domluvy
Web
Sledujte nás
Chcete si maso v housce pronajmout nebo pozvat na akci?