Náš příběh
Gastronomie je jedním z nejzajímavějších a nejstarších oborů lidské činnosti. Jídlo vždy formovalo kulturu těch nejvyspělejších národů. Tam, kde se stolovalo, neřinčely zbraně. U nás řinčí hrnce a pánve, ale panuje dobrá nálada a týmový duch – v kuchyni, za barem i na akcích. Chceme šířit dobré jméno jídla i lidí, kteří ho milují a tvoří.
Jsme Lobster Group. Rádi děláme radost. Nabízíme profesionální gastro služby. Pořádáme vyladěné akce. Vaříme dobré jídlo pro lidi. Na řadě míst, na mnoho způsobů. Za každou porcí a skleničkou se skrývá příběh, každý event slibuje spoustu zážitků.
Lobster Bistro
2024
změna koncepce Bistro Helen na Lobster Bistro
Paulus Catering
2022
přejmenování společnosti z Lobster Catering na Paulus Catering pro lepší orientaci zákazníků
Lobster Food festival
2022
první ročník našeho food festivalu
Bistro Paulus
každý týden spotřebujeme cca 180 kg masa
Bistro Helen
2022
zařazení do výběru TOP 100 nejlepších restaurací v České republice a příchod nového šéfkuchaře Tomáše Juříka
Vznik Lobster Group
2021
rozhodnutí o oficiálním označení naší skupiny
Bistro Paulus
2021
otevření kantýny 21. století v nové administrativní budově Envelopa Office center
Lobster Catering
2021
oficiální založení společnosti a přesun do nového zázemí
Roman Paulus
2021
příchod michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse do Olomouce
Lobster Family restaurant
za rok jsme upekli 26 304 ks neapolské pizzy
Frančesko food truck
2021
postavili jsme první foodtruck v České republice s certifikovanou neapolskou pecí na dřevo
Lobster Family restaurant
za rok jsme uvařili 24 508 ks káv a vyčepovali 13 982 l piva
Fort XX Escot
2020
koupili jsme historickou pevnost v Křelově-Břuchotíně v blízkosti Olomouce pro pořádání nevšedních eventů
Bistro Helen a Helen Soul
2020
otevření nového bistra s neotřelým konceptem opravdového jídla
Maso v Housce
2020
otevření nového sezónního provozu s pravým americkým BBQ
Château Escot
2019
do našeho portfolia přibyly vinohrady, vinařství a zámek v Bordeaux
Nová éra Lobster Family restaurant
2019
příchod nového šéfkuchaře Františka Pospíšila
Bowland Bowling center
1 730 280 hodů bowlingovými koulemi za rok 2019
Lobster Atmosphere
2017
změna konceptu a přejmenování restaurace Atmosphere a příchod nového šéfkuchaře Jakuba Černého
Garden Food festival
2017
restaurace Lobster Family restaurant se druhý rok po sobě umístila na 1. místě v soutěži o nejlepší restauraci festivalu
Aplikace Lobsterka
2016
dosažení 2000 uživatelů naší mobilní aplikace v prvním roce fungování
ECC 2016
2016
pořadatelství mistrovství Evropy v bowlingu v Bowland Bowling center
Lobster Family restaurant
za rok jsme uvařili 24 508 ks káv a vyčepovali 13 982 l piva
Nová aplikace Lobsterka
2016
dokončení vývoje a spuštění mobilní aplikace a věrnostního programu
Catering
2015
první rok zajišťování cateringu pro světový pohár v parkurovém skákání
Atmosphere
2014
otevření nové fine dining restaurace v Galerii Šantovka pod vedením šéfkuchaře Romana Loubala
Bowlandu Bowling center
2013
přesun provozu do Galerie Šantovka, vznik bowlingového centra s 18 profesionálními drahami a nejmodernějším softwarem na trhu
Lobster Family restaurant
2013
otevření nové italské restaurace v 2. patře Galerie Šantovka pod vedením šéfkuchaře Jaroslava Klára a ve spolupráci s Romanem Paulusem
Gastroland a Bowland
2002
otevření plnohodnotné restaurace a bowlingového centra s 8 drahami dvě patra nad Atlantem
Na záčátku byl Atlant
2000
restaurace, bar a bowling v suterénu administrativní budovy na třídě Svobody v Olomouci